Tomten kom till slut

Vill börja med att säga tack! Igår på julafton fick vi ett videosamtal ifrån mina kusiner... ett samtal som verkligen förgyllde vår kväll. Ni är helt underbara bara så ni vet det! LOVE!

Juldagen var som julafton för oss i år. Alla barnen var igår hos sina respektive andra föräldrar, och sen kom alla hem hit idag. Även "di gamle" var på plats och huset bjöd på kalkonmiddag. Den sladdrige råa kalkonen på 7 kg blev helt enkelt hur god som helst....

  ... och så tillbehör till. Mumma!

Lill-sonen (som är ett väldigt missförstått barn) tycker inte om att vi firar juldagen med kalkon. På julen skall man enligt honom bara äta julmat... men det orkar man ju bara inte. Alltså ignorerar vi honom bara i vanlig ordning. Det är ju lite annorlunda med jular när man är en så kallad modern familj med "dina, mina, våra, deras, andras"... lite som i filmen Tomten är far till alla barnen.

Efter maten kom tomten och delade ut klappar. Mycket fint i paketen i år... jag fick allt som stått på min önskelista så jag måste verkligen ha varit snäll. Till och med Mitzi fick mycket klappar... bäst  var de små blårandiga paketen som innehöll köttbullar, prinskorv eller skinka. Jag tror nog också att de minnesböckerna jag gjort till barnen var uppskattade. Kul.



Men nu är huset nästan tomt igen... barnen är på diverse förfester inför årets största festkväll så nu kan vi med lugnt samvete kolla på en engelsk deckare och dricka lite whiskey. Lika snabbt som julen kom, lika snabbt är den över.

God fortsättning! //Farmskan

PS! Stort grattis till Björn och Linda som fick en liten tjej idag på juldagen! Kramar!


Kommentarer
Pappa och Barbro

Vi vill tacka för alla fina julklappar och en underbar kalkonmiddag.

2008-12-25 @ 21:26:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0