Skandal!!

Dansbandskampen ikväll och det är faktiskt stor skandal att Larz Kristerz fortfarande är med i tävlingen. Idag var de verkligen riktigt usla... spelade illa, sjöng illa och såg illa ut. Det är ungefär samma sak som när folk vägrade rösta ut Kurt Olsson i Let's Dance... det blir liksom en sport att ha dem kvar. Pinsamt säger jag... däremot är det ganska kul att se parodin på juryn från Fredag hela veckan:



Har haft en mysig dag i Växjö hos grabbarna och Madde. Kom upp lagom till deras träningsmatch i Tipshallen, de mötte Nybro som är ett division 2-lag så motståndet var tufft. 1-1 blev det och bägge sönerna var jätteduktiga. Paps satt och klagade hela tiden över att det inte fanns någon kiosk öppen där man kunde köpa korv... Vad är det med pensionärer och mat?? Mat på bestämda tider, alltid först i kön... försökte bjuda honom på en Vicks citron men se det tyckte han inte räckte.

Efter matchen drog vi så ner till en restaurang i stan där vi beställde in lite god mat. Allt var frid och fröjd tills vi skulle beställa dricka. Paps & Babs skulle ha vin och maken starköl.
"Nja... vi har bara folköl för vi har inte fått några rättigheter"
"Va..!? Har ni inget vin!!"
Att någon kan sjunka ihop så på en stol är ganska magiskt... ha ha ha

Maten var i varje fall ruskigt god och kaffet och kakan som avnjöts i deras tomtesmyckade lägenhet smakade gott. Så det var en riktigt mysig dag... plus att jag fick köpt min första julklapp. Tjoho!

Imorgon behöver jag plugga.... suck och stön   //Farmskan

PS! Att lill-sonen var en så påhittig entreprenör det kunde man ju aldrig tro. Sälja företagets kasserade böcket för 5 kr till kunder som gick runt på visning i fabriken. Lysande idé men ack så dålig när man tänker efter. Det är bara han som kan komma på en sådan sak. Men det blev ju en tårta till avdelningen...


Kommentarer
Hanna

Scotts åkte väl inte ut :O ?

2008-12-07 @ 00:00:55
Madde

Det var verkligen jätte roligt att ni kom upp, hade en jätte mysig dag :)!

Hihi, "blaa än whii" var väldigt god, och Tia tyckte att "ankan" också var en höjdare! Tack så jätte mycket för maten!



Nu ska vi iväg på en utflykt till IKEA, måste ju se om där är julfint med massor av tomtar!



Kramar Madde

2008-12-07 @ 13:32:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0