Gröna huset

Varit en sväng nere hos brorsan och hans fru. De har köpt ett hus i Åhus som de nu håller på att renovera i inför inflyttning om en månad. Allt i huset var grönmålat... och jag menar verkligen allt. Och var det inte målat så var det gröna tapeter. Gröna golv, gröna väggar, gröna lister, gröna element, gröna innerdörrar, gröna fläktar (?), grön öppen spis... ja, ni fattar va? Hon som bodde där måste verkligen ha älskat grönt.

Läste på internet att psykets färg framför andra är den gröna. Så sant, så sant... är man inte knäpp i huvudet så blir man det inom kort.

Vad trött jag blir på att alltid fattas filmer här hemma. Gick igenom alla idag (tar en stund nämligen) och som vanligt fattas där ett antal som man inte har en aning om var är. Hur svårt kan det vara att bära hem filmer igen?? En del filmer som vi verkligen gillar har man ju köpt mer än en gång för att man blivit av med dem. Tillräckligt dyrt nöje det där ändå... det kostar att vara laglydig. Någon som känner igen att ni har Utlämnad hemma så hör av er!

Såg en rolig länk till en Ande som ni kan tävla mot. Ni skriver in en person som ni tänker på och så skall han lista ut vilken det är. Jag vann en gång när jag tänkte på Nelson Mandela... annars har han fixat det faktiskt. På tal om onödiga tidsfördriv... ha ha ha

Maken har gjort pizza... hemlagad. Hur bortskämd är jag??
Massor! //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa Olséns

Visst är det fint med grönt?

Är man inte allt för rädd för virus, kan man ju alltid tanka hem dom filmer som ni saknar..

Ha de*

2008-12-29 @ 16:58:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0