Chili con carne

Fasen vad alla gör om sina kök nu för tiden! Först Jan(a) & Pia, som i och för sig tagit sig igenom hela bottenvåningen, riktigt snyggt! Sen Grahnskan, värsta kaoset tydligen... just nu stampat jordgolv och i stort sett bara ytterväggarna kvar. Har öppnat upp för ryggåstak så det blir säkert kanonfint. Sen Mona... det något enklare slaget, typ byte av kakel, bänkskivor, golv m.m. Man blir helt klart inspirerad faktiskt... men vi får väl vänta ett tag. Känns inte som så länge sen vi rev ut vårt totalt.

På tal om något annat så hade Jonte tvättat bilen i helgen... sprutat den med högtryckstvätt och vi vet i fasen hur det gått till men nu vibrerar hela bilen. Tur man inte har anlag för multiorgasmer för då tror jag att resan till och från jobbet hade blivit ganska lång. Plus att det är irriterande att tänderna skallrar hela tiden.... Dessutom vägrar han konsekvent att fylla på spolarvätska (skulle maken ALDRIG tillåtit) vilket gör att han just nu är den största trafikfaran utan konkurrens... Skärpning!

Imorgon väntar hemmabiokväll med gruppen, lite gott att äta och dricka och så en trevlig film. Ser jag verkligen fram emot! Hoppas bara att vi får igång den film vi tänkt se... såg mörkt ut när vi testade igår men Fredde trodde han hade en dator där den skulle funka. Vi får hålla tummarna! Och Nej, Teknik-Hare, det blir inte Black Jack!

Lagade lite chili con carne till lunchmat imorgon, då ringde väl Mona och sa att: "Jag bjuder på chili con carne på torsdagens vinkväll, för vi gör ju om köket och det känns enkelt.... "

Vita bönor två dagar i rad.... och kundbesök på fredag. Usch då! //Farmskan


Kommentarer
Världens Bästa Ola

Ni kan ju inte riva ut köket igen!! Ni har ju ombyggnads noja du och Stiff..
Vadå 2 veckor Granskan? Jag åker den 25:e feb och kommer hem den 6:e april! Det är en lagom resa!!
Ha så trevligt i värmen!
Puss

2008-02-05 @ 20:57:10
BloggPilla

Jag håller med dig med Jonte, fanken om han lagar vibrationerna. Vad skall vi då njuta av på resorna till jobbet.

2008-02-05 @ 21:11:45
URL: http://[email protected]
Pia Jönsson

Har just övertalat Jan(a) att ovanvåningen också behöver ett ansiktslyft. Annars kan jag ju prata med Matte!!! Varför tvättar aldrig mina pendlar kompiar sina bilar så det bli lite vibrationer?
Visserligen klapprar tänderna, men det beror på allt tragg!

2008-02-06 @ 10:43:10
Papps & Babs

Nu är vi oxå uppkopplade mot världen utanför fönstret!

2008-02-06 @ 17:49:56
Manne

Heja Papps & Babs!! Välkomna till cybervärlden.
Och...Farmskan..du kan väl göra lite knipövningar inför linjedansen i morgon. Puss o Kram

2008-02-06 @ 17:57:13


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0