En vanlig dag

Hade ett möte med jobbet i Helsingborg idag, jag och Ullstorps-Torgny. Gick hur bra som helst förutom att han glömde sin mobil i min bil och jag säger bara... fy för vilken tråkig melodi som ringsignal. Fick väl vända och köra tillbaka, går ju inte att leva utan mobil. Där finns ju hela ens liv just nu... Hur har det blivit så? Förr i världen fanns ju inga mobiler och man klarade sig bra med en papperskalender. Var man riktigt hipp så hade man en Pro-Plan tjock som tre telefonkataloger. Skall faktiskt erkänna att jag fortfarande kör med papperskalender... och vägrar också konsekvent att ha den där pek-mobilen vi har som tjänstetelefon. Jag fixar det bara inte, så är det.

image116

På tal om teknisk så har lill-sonen sökt nytt jobb... dagens ungdom är faktiskt rätt skön. De har inga som helst hämningar på om de fixar jobbet eller inte när de söker. Underbart! Man önskar att man vågade ha deras orädda attityd, man hade säkert fått en och annan utmaning med det.

Regnat småspik har det också gjort hela dan så hunden luktar så där lagom fräscht. Nu är det makens jobb som gäller som dagis för henne eftersom Grahnskan är i Egypten. Förresten hälsar hon så gott! Är nere och tittar till byggjobbarna som håller på med hennes kök samtidigt som jag matar 3 katter och 1 nymfparakit... det blir riktigt, riktigt bra. Idag har du också fått ny altandörr och fönster gumman!

Som ni ser en helt vanlig dag för Farmskan... Dottern är störtförkyld och maken går i bilbytartankar. Laga eller inte laga, det är frågan!

//Farmskan (som vänder kappan efter vinden.... hahahahaha)

PS! Brodern har landat i Brasilien. Låt oss nu slippa se dig i reportage om sexturismen! (ler)



Kommentarer
Marcus

Hej,
Har nog lyckats bränna mig lite i ansiktet idag. Sicket väder! Störtvarmt, sjuk pudersnö och inte en käft i backen. Helt underbart =)
Bara 2 dagars åkning kvar dock.
Kommer du ihåg att vi skulle representera sverige i uefa-cupen för amatörer? Det blev i Litauen, ha ha! Torsk på tallin, here we go! www.bk.nu
Well.. ha det så bra så ses vi när jag kommer hem! Love you!
/Marcus

2008-02-27 @ 03:19:13
grahnskans

Hej pa er alla....
Skont att hora att byggarna ar kvar och att det blir bra....
I morgon ar det kairo som galler, och inte klokt vad en vecka gar fort,

Ha det gott, for det har vi

Kram Carina

2008-02-27 @ 20:30:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0