Jättemuffins

Lördagskvällen tillbringades hemma hos Manne i hennes nyinköpta soffa tillsammans med Grahnskan och katten Loppis. Paj, vin och sallad stod på menyn och sen till efterrätt Fattiga riddare. Det är en bortglömd delikatess vill jag lova. Vetebrödet hade hon hittat när hon frostade av frysen men stekt, rullat i kanel och socker så smakade det mumma. "Du skall inte bära gammalt vetebröd i din väska", sa Manne. Jag trodde det var "Du skall inte bära falsk vittnesbörd mot din nästa". Ja, jag vet inte... det lät bra vilket som.

Trevligt var det i alla fall och man slapp ju sitta själv och uggla när Maken var på jobb. Melodifestival på TV och Blogg-Pilla skickade inte mindre än sex SMS av varierande innehåll under loppet av en kvart. "Ring en vän" föreslog vi men den vinken fattade hon inte... Sanna Nielsen vann en storslagen seger, tätt följd av bröderna Rongedahl. Årets skräll att "Androla" inte gick längre än till andra chansen... det hjälpte tydligen inte att bara peka upp mot vår herre.

Om det var någon som undrade vilka som röstade på Christer förra veckan så har jag svaret här.... Jag tycker nästan det är lite sorgligt.

http://www.youtube.com/watch?v=31VmmXoxGlY

Annars har dagen varit skön, lill-Sonen har fyllt år och hans lilla söta flickvän hade bakat riktigt stora jättemuffins à la America med Non-stop på... Otroligt goda men mäktiga som en hel middag. Grattis än en gång älskling och det verkar ju ha varit en trevlig fest.... Bara glada miner.... åtminstone på Paps & Babs.

      

Puss och kram //Farmskan

Krama Paulina... hon behöver det nu!


Kommentarer
BloggPilla

Jag messade ju en vän, men tack för stödet. Ska inte upprepas:) Men vännen du ser inte särskilt glad ut på bilden. Kram

2008-02-17 @ 17:48:21
URL: http://[email protected]
Världens Bästa Ola

Underbart klipp!! Tur Christer har såna fanatiska fans..
Puss

2008-02-17 @ 18:10:18
TESSAN

Grattis tia..du får gå in på min blogg... där finns också ett litet grattis =)

2008-02-17 @ 22:41:23
URL: http://tessanfarm.blogg.se
macke

Tack för i fredags. Det blir säkert mycket trevligt over there =)

2008-02-18 @ 09:32:38
Manne

Kan nå´n stänga av telefonen för mor Else på finalen...gissa vem som röstar 7000 gånger annars??

2008-02-18 @ 15:55:27
Mamma

Det var väldigt vad Din min ser ledsen ut. Är du ledsen för att lillsonen inte bor hemma längre eller.... Har precis chattat med Marcus och önskat honom lycka till. Kram mamma

2008-02-18 @ 22:01:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0