Livet efter Idol...

Sista jobbedagen denna veckan... imorgon är det begravning för min farbror så jag har tagit fritt. Nästa vecka är det sen dags för nästa pass i Karlstad. Söndag kväll till onsdag kväll på Dömle herrgård (ni vet där det varken fanns TV eller möjlighet att ringa med mobilen). Men internet finns så jag skall skriva på bloggen i vanlig ordning. Och sen är det plötsligt mitten av mars... var tag tiden vägen?? Måste vara ett tecken på att man blir äldre, eller?

Vi har förresten en stegräknartävling på jobbet så passa er... jag kommer att ha den på mig på linedancen så jag blir farlig! Mojängen är i och för sig inte särskilt tillförlitlig för det minsta lilla man rörde den så ökade den några steg. Genom att ricka den fram och tillbaka i handen så hade man helt plötsligt gått en kilometer... öppet för fusk med andra ord. Men inte från mig, promise!

I dagens Kristianstadsblad fanns ett reportage från öppningen av Ica Maxi i Bromölla. Där hade Marie Picasso varit och sjungit. Är inte det ett nerköp?? Jag menar, hon vinner Idol med buller och bång och man förväntar sig faktiskt lite promotion och representation med klass.... Ica Maxi! I Bromölla dessutom.

Här kommer en bra beskrivning om hur män ser på kvinnor... apropå morgonens diskussion i bilen. Vi råkade nämligen säga att vi tyckte föreläsaren på kursen igår hade snygg kropp och fasta lår... grabbarna menade då att "hade vi sagt så hade vi varit sexistiska...." Jo, men skillnaden är att ni säger så om alla kvinnor som går på två ben

image117

Jonte frågade i bilen om vi märkt att han börjat på gym (han satt nämligen klämd mellan Fru Ekdahl och Blogg-Pilla i baksätet). "Ja, du luktar lite svett faktiskt...."

Ibland är jag bara för rolig //Farmskan

PS! Ni har förstått att Zits är min nya favorit förmodar jag...



Kommentarer
Anonym

Vi har också stegräkningstävling på jobbet.En kollega hade sin på sig på vattengympan i ett gummiband runt benet. Är det någon som vet något bra ledigt jobb?

2008-03-01 @ 16:22:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0