Stor-sonen hemma

Igår var Stor-sonen hemma på ett av sina alltför sällsynta besök. En kombinerad gratta lillebror-, besöka sin pappa- och umgås med sin mamma-träff... Är det det som är kvalitetstid eller möjligen kvantitetstid?? Hemma hos oss landade han runt 8-snåret på kvällen lagom till pizzan, godiset och "På spåret". Maken jobbar ju hela helgen på Country-mässan (Projektledning stod det på namnbrickan...) så det var en lite annorlunda tappning i TV-soffan. Bror min var också här, vilket alltid är lika uppskattat!

Ledtråden till publiken för resmål i "På spåret" var igår METMASK.... alltså vi brukar knäcka den där ledtråden ganska snabbt men igår var det tvärstopp. Vi var inne på Agnered, Krokom och allt möjligt men Nej... inget kändes riktigt bra. Svaret var sedan: Åmål. Men Hallå!! Sen när blev Metmask ett mål för en Å? Dåligt!

Nu har vi haft en långfrukost jag och sonen och bara snackat skit, hur mysigt som helst. Snart åker han igen och på tisdag sticker han till Usa på semester. Hoppas du får det riktigt mysigt älskling! Själv får jag väl masa mig in till mässan och dansa några moves till country-musiken.

KÄRLEK: Det är när samlag kallas för att "älska"
LUST: Är alla andra tillfällen
GIFTERMÅL: Vad är samlag?

Synd man är gift...  //Farmskan


Kommentarer
Paps & Babs

Sanna i en klass för sig själv.Hur fan kan någon rösta på Rongedahl.Papsen fick spader.

2008-02-16 @ 22:13:15
Världens Bästa Ola

Jag som tyckte Kebabpizza var bäst... hahaha

2008-02-17 @ 08:01:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0