Beachfotboll

Lördagen var het, kvalmig och solig vilket egentligen bara förutspådde att regn och åska förmodligen var på ingående framåt kvällen. Jag och maken började med en sväng inom stan och handlade mursten och lite målarfärg till projekten som just nu rullar på hemmafronten. Passade på att hälsa på Paps & Babs nere i kolonin för att äta lite goda mackor, ägg och sill och samtidigt kolla in Paps nya trädäck han byggt. Otroligt fint... värsta snickaren ju!

Väl hemma igen gick maken igång på vindskyddet

     

Fasen... det blir riktigt bra! Själv åkte jag ner en sväng till beach-fotbollen där bägge sönerna spelade. Gick bra för dem och de vann sina matcher så nu är det A-slutspel för bägge imorgon.

Kalas på kvällen, makens brorsdotter fyllde 30 år och skulle ha lite fest i trädgården. Störtregn, blixtar och åska gjorde att hela tältet stod under 5 cm vatten. Men stämningen var på topp (!). Och Stiffes mor fick en ny make... ha ha.

Och nu är det söndag och jag är precis hemkommen från Åhus och fotbollen, fortfarande är bägge grabbarna kvar så risken är väl att de kanske möts här snart i en semifinal... då gäller det att de har laddat upp med vakter eftersom där är det prestige utan dess like. Huga! Tog med mig sönerna och Madde ner och hälsade på farmor Signe... gissa om hon blommade upp.

"Har du varit här hos mig innan?" sa hon till Madde
"Nej..."
"Då skall du vara riktigt välkommen!"

Må nu bästa lag vinna! //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0