Del 1 - completed!

Idag började första delen av AB Städ och Rens... ovanvåningen. Började i ena änden, kontoret, och slutade i köket. Ingenting undgick oss. Alla lådor, skåp, hyllor, boxar och garderober har gåtts igenom och därefter torkats av. En hög till loppis, en hög till tippen och en massa skräp som bara åkte i tunnan. Fasen vad gott det känns även om man ibland står och håller i någonting som man egentligen tycker är ganska fint... finns ju en del minnen förknippat med sakerna också. Men idag var det inte läge att vara blödig.

Kökets alla skåp inventerades också och man hittar mycket som har passerat bäst före-datum kan man säga... udda kryddor, atamon (som om jag någonsin skulle sylta eller safta...), lagerblad (vem har köpt det.. jag hatar lagerblad), gamla maränger från något barnkalas, 4 olika öppnade risförpackningar (dock ej samma), gamla nudlar från Tessans tid hemma, en laxmarinad från USA-resan (såg inte kul ut!) och en massa annat smått och gott.

Sen kom medicinskåpet... alla som känner Farmskan vet att i bästa fall kan man hitta ett plåster hemma, men då skall man ha tur. Jag är nämligen helt hopplös när det gäller salvor, piller och nässpray. Men i skåpet fanns faktiskt en massa mediciner som ingen hade en ANING om vad de var till... Plus en hel ask penicillin från 2005 utskriven på mig, undrar varför jag inte ätit den? Så nu ligger samtliga piller i en svart bajspåse för leverans till Apoteket och jag har då lovat mig själv att samtidigt köpa hem huvudvärkstabletter, nässpray och lite plåster. I fall, i fall.

Lyckades ramla ner för yttertrappan med makens skor på fötterna så kanske jag behöver lite piller imorgon när jag vaknar, för ryggen känns sådär just nu, small till rätt rejält... Men det kan ju vara ren trötthet också, men är ju inte så van att jobba så fysiskt. Det är ju som lill-sonen sa en gång "hur fan kan du vara trött, du sitter ju bara och pratar i telefon och vänder papper..." Ja, så är det ju faktiskt....

Lite gott kaffe nu sitter nog fint, men först en dusch! Gokväll //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa bror och blivande svägerska!!

Du ska vara rädd om dig!! Inte stolpa omkring i Stefans skor.. Sköt om dig nu. Kom och fika oxå!

Puss

2008-07-15 @ 06:26:24
Sassa

Jaha det var otur nu när det hade börjat så bra eller hur? Men passa på och bli lite upp passad nu då! Kram Sassa och hoppas vi ses snart!

2008-07-15 @ 14:53:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0