Semester!

Fredag och nyss hemkommen från jobbet.... SEMESTER!! Tre härliga veckor, med bara ett litet avbrott för jobb någon dag i vecka 30, skall det bli. Sova länge, sova längre, sova längst! Dessutom skall jag och maken ha ett jätterace med "släng och rens" här hemma. Både tippen och loppisen skall få leveranser från Stockvägen. Så skönt det skall bli.

I helgen hade de tagit Ida på jobbet på möhippa. Hon skall nämligen gifta sig snart så det hör ju liksom till. Hon berättade livligt om bravaderna hon varit med om (på väldigt BRED småländska som ni liksom får tänka er in i). Framförallt om den stora Rom och cola groggen de hällt upp:

"Helt genomskinlig var den.... livsfarlig"
"Genomskinlig? Men då kan det väl inte ha varit Rom och Cola..."
"Nähä... men en sån där Long Island Ice Tea.... e den brun eller?"



Jepp Ida.. den e brun eller!

Förresten fick jag mitt antagningsbesked från högskolan idag. Jag kom in!!! Så nu börjar pluggande igen på kvällarna från och med slutet av augusti. Skall bli riktigt roligt. "Arbets- och organisationspsykologi" skall jag läsa på halvfart. Får väl se sen vad som kommer ut av det... siktet är i varje fall inställt (ler). Undrar om man är ensam om att vara 40++??



Många goa semesterhälsningar! //Farmskan


Kommentarer
Den yngste sonen

Pluggar du för att öka din dåliga lön!? :-) Nu ska man vara gräsänkling en vecka, så ni får ha maten färdig vid 2 varje dag :-)

2008-07-12 @ 09:16:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0