Förbjudna ord

Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Pia och Jan(a) där vi bjöds på grillad entrecote och bakad potatis. Riktigt, riktigt gott... att sen grillen rök så nästan räddningstjänsten ryckte ut, det får man liksom ta en kväll som denna. Det är alltid trevligt i deras sällskap även om gårdagens samtalsämnen blev allt mer högljudda ju längre kvällen led. Vi var väl inte helt överens i alla lägen så därför tycker jag att vi bestämmer oss för att förbjuda följande 4 ord:

* Arenabygge
* Kommunalpolitiker
* Byggnorm för spaljéer och trapport (där för övrigt damerna hade helt rätt....)
* Sweden Accordion Festival

Vi pratar helt enkelt inte om det längre...

Tack för en trevlig kväll! Lite Lasse Stefanz på slutet piggade verkligen upp....

Lill-sonen och hans lag med det ödmjuka namnet "De tvåfaldiga mästarna Svetten rinner" har nu äntrat grusplanerna nere på Åhus beachhandboll. Såg tre matcher i dagens gruppspel varav de vann samtliga. Ytterligare två till vann de efter det och sen är det ett gäng matcher imorgon. Förmodligen går de väl till slutspel så det blir väl mycket handboll i helgen. Men jag älskar ju beachhandbollen så det är bara roligt.

När han fick syn på mig i morse skulle man ju kunna tro att han skulle säga typ "Tjenare morsan" men istället blev det den något vanligare "Har du pengar?" som öppningsfras. Men det är väl en fras så god som någon...

Med vip-biljetter från makens jobb kan man ju kanske också komma lite närmare den här mannen om man har tur. Han borde ju befinna sig i vip-hörnan och det kommer jag också att göra i så fall... Mumma!



Ikväll skall vi till familjen Hansson i Wä och grilla! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0