Glad som ett barn

Maken hade bara önskat sig presentkort på Biltema och det var ungefär det han fick också... Han höll sig till söndag lunch sen var han tvungen att åka in och kolla. Han hade redan innan tittat ut ungefär vad han ville ha och några saker han var tvungen att inhandla (typ vattenspridare för han hade trampat itu "sin bästa", sekatör och slipmus)

Han spanade länge och väl och slog långa lovar runt högtryckstvättarna. Tre modeller i varierande storlek och pris... 399, 599 och 1.249. Den för 1.249 var precis som en golfkärra som man drog efter sig och det riktigt lyste i ögonen. Jag påpekade att "det är ju ingen större skillnad mellan den för 599 och 1.249 i effekt" och genast såg man hur besviken han blev.... den var ju så fin! Men ta den då, om du vill ha den sa jag och dottern och genast sken han upp igen.



Bar kartongen (= väldigt stor och otymplig) utan att klaga hela vägen till kassan och ut i bilen... glad som ett barn. Tänk vad lite det behövs för att göra en man lycklig.

En sväng till Biltema eller Clas Ohlsson  //Farmskan


Kommentarer
Håkan

Bästa fru Färm,i dina bloggar har du under de senaste 2 månaderna skrivit att du varit ute och shoppat minst 9 ggr,nu när stackars Stefan för en gångs skull ska köpa lite nyttoprylar, då gnälls det, "vad lite det behövs..". En av skillnaderna mellan könen är att vi män, vi kan hålla på oss, vi kan vänta...ni damer, ni handlar för att det sitter röda lappar på och hoppas det ska passa, någon....



2008-07-28 @ 17:00:55
elin

ja, tänk så glad man kan göra honom ;) haha! en högtryggsspolare..

2008-07-29 @ 20:41:22
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0