Hovleverantör

Om någon skulle bli hovleverantör till loppisen i Everöd så ligger vi riktigt bra till just nu. Vi fyllde hela Opeln till bredden med en massa pryttlar som vi nu sagt tack och adjö till. Och då skall ni veta att det inte var en enda möbel med i leveransen utan endast en massa småtrams. Det enda som inte åkte med var två guldramar, i form av hjärtan, där jag har foton på pojkarn när de var små. Maken såg hånfullt på mig men... nej, de fick stanna.

Men jag är mycket nöjd med mig själv och helt plötsligt kommer vi in i förrådet igen!

Vi fick fart på de två yngsta döttrarna också (när väl den lilla vaknat framåt 2-tiden och postakvinnan kommit hem från jobbet). Bägge två fick också rensa ut sina rum så där blev en hel del som nu kan levereras ner till Bror och Madde åt småtjejerna. De är snälla och skötsamma de där töserna för de klagar sällan över att få hjälpa till....



Maken har murat upp all stenen idag i köket, riktigt bra blev det. Nu får det härda några dagar innan det är dags att foga. Tre dagar gått på semestern och det känns som vi hunnit med en hel del.... kanske dags att slappa nu?

Trött med glad! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0