Ingen vanlig dag

"Idag är ingen vanlig dag, för det är Makens födelsedag. Hurra Hurra Hurra"



Här står han utanför sin favoritrestaurang i USA - Sticky fingers (som gjorde världens godaste grillade revben). Men idag älskling blir det bara Pytt i panna....

Lilla dottern tog på sig att måla vårt staket, ett uppdrag som nog var mycket tråkigare än hon tänkt sig. Det tar ju sån jäkla tid och är ganska pilligt. Tror hon var nära att ge upp många gånger men hon kämpade och målade framsidan. Bra gjort vännen... nu får jag och Pappa fixa baksidan (eller Pappa antagligen...)

Kanonväder just nu så jag passade på med lite trädgårdsarbete innan vi avslutade gårdagskvällen hemma hos Brodern och hans blivande. Grillad kyckling, potatisgratäng och sallad.... MUMS!! Och sen en god blåbärspaj till efterrätt. Satt fint så där fram emot kvällskvisten.

Dottern har äntligen, efter 8 månaders förvaring i kartongen, hjälpt mig starta upp MP3:n. Nej, jag är ingen teknik-nisse och jag är analfabet när det gäller sådana saker. Nu skall hon ladda på lite talböcker som jag kan ha när jag kör till Karlstad på kursen. Tack vännen för ditt tålamod!



Kanske ska släppa det där med att bli IT-chef på jobbet... //Farmskan

PS! Filmtips till er som är intresserade: "Utlämnad" - Mycket bra film!!


Kommentarer
Grahnskan

GRATTIS Stiffe



Hoppas du haft en bra dag



Kram på er alla från Grahnskan

2008-07-24 @ 21:39:46
tessan

ooohhh den restaurangen glömmer man aldrig =) pappa är för söt... kramis

2008-07-24 @ 22:40:18
Pia o Jan(a)

Förlåt Stiffe! Hade skrivit en lapp, men den kom bort i den allmänna packningen inför Skagenresan. Men klockan är ju inte midnatt ännu, så du fyller ju faktiskt år fortfarande. HURRA!!!

2008-07-24 @ 23:29:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0