Lyxkonsumtion

Vi bestämde oss för att ta en vilodag och gå på bottenvåningen imorgon istället. Man var rätt trött efter gårdagen faktiskt, både mentalt och fysiskt... ha ha. Så istället gjorde vi som alla andra svenskar gör när det är dåligt semesterväder, vi kör och handlar saker som vi inte behöver (nu har vi ju plats också när vi rensat ut...).

Blev en TV till sovrummet, en liggdyna till Mitzan och en himla massa mat ifrån Willys. Kanske inte helt onödiga prylar men TV:n var definitivt lyxkonsumtion.

Vad är det med flugor egentligen... varför måste de irritera en så till den milda grad när man försöker sova?? På nätet kan man läsa att även flugor sover på nätterna, men inte fasen den sorten vi har i sängkammaren.  Visste ni att det finns över 100.000 olika flugsorter? Nej, varför skulle ni veta det... det räcker med en sort för att man skall bli förbannad. Hittade en sida om flugor på nätet där det stod följande: "Där det luktar as finner man ofta diverse sorters flugor...." Jaha, det är kanske det som är problemet... och vi som ändå har fönstret öppet.

Lill-sonen ringde och frågade om han fick låna bilen för bromsarna var så dåliga på hans egen att han inte vågade köra med den... men varför inte fixa dem då? Är det inte enklare... ja, jag vet inte. Det är kanske jag som inte förstår riktigt. Maken får väl kavla upp ärmarna och hjälpa honom bara han fixar prylarna.

Ni läste kanske om det norska paret som hade problem med bilen. Det kom konstiga ljud i från den och ljudet hade hållit dem vakna hela natten. På morgonen tillkallade de en verkstadstekniker och han hittade felet. En påslagen dildo. Den hade legat och vibrerat mot plåten. Tänk att få se deras miner när teknikern tar fram dildon. Det skulle ha varit obetalbart...

Så tänk på vad du har i bilen innan du ringer till bilverkstaden //Farmskan



OBS! Det är INTE vår hund och inte heller vår Dildo... bara ett exempel. Mo ha ha ha


Kommentarer
Världens bästa bror och blivande svägerska!!

Hmmm...du vet att jag är återförsäljare av diverse prylar va, med tanke på att det inte va er...o då säljer jag inte hundar ;)



Tack för omtanken härom dagen, det värmde! =)



Kramar Madde

2008-07-15 @ 20:00:15
Kusinen från landet

Här kan man prata om uttrycket:

Du har ju allt- du har boll(ar) och du har hund!

2008-07-16 @ 09:23:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0