Mätt på en tapas?

Onsdag kväll och härligt väder så det blev en bra början för vårt besök på Kristianstadsdagarna. Mötte upp Nisse och Rita utanför Artilleristen men eftersom där inte fanns bord fick vi dra vidare på vår jakt efter mat. Maken var hungrig, hade inte ätit på hela dagen. Gick förbi den ena efter den andra restaurangen som var fullsatt och landade till sist på Modesto (efter tips från Jonte med familj). Modesto var nog, så här i efterhand, lite för "hippa" för oss lantisar.

"Skall vi beställa tapas?"
"Vad är tapas?"
"Typ som en massa olika förrätter..."

  

Dessutom en massa fina ord på menyn

"Vad är chipotle?"
"Vad är tapanade?"

På menyn stod också klart och tydligt att: Är du sugen, beställ 2. Är du hungrig, beställ 3... men Nisse som är mer ekonomiskt sinnad än oss andra tyckte att "nog kunde det väl räcka med en..." Hans min när en liten, liten, glastallrik kommer in med två små bitar kött och till det lite ostkräm.. för 80 kr!!! Ja, den går inte att beskriva med ord. Som tur var kom där in ett litet fat med 12 små marockanska potatisar som vi skulle dela på. Av ren barmhärtighet gav vi honom de flesta. Men man blir ju lite mätt av vin också... ha ha ha.

Tog oss in på Artilleristens innergård sen. Där var ett himla ös med bra band och gästartister. Bland annat en kille som gjorde lite stå-up och härmade Tom Jones... helt underbar! Jag blev kär... Men det bästa av allt är att sitta och titta på alla dessa fantastiska människor. Finns många goa sådana i vår herres hage och festivaler lockar fram dem alla.

En härlig kväll med mycket skratt, eller vad säger du HÅKAN?? //Farmskan

PS! Petra... hoppas vi kan ha en spa-helg snart. Längtar efter lite skrattparty!


Kommentarer
Petra

Ja, det kan vi verkligen ha!! Känner verkligen för lite skratt med er. Tänk vad mycket roligt vi har att berätta. Vi får ta tag i det. Ha det bäst!/Petra

2008-07-11 @ 14:52:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0