Nu gäller det!

Idag går det årliga grannmästerskapet i kubb och TP av stapeln... nu gäller det för mig och maken att verkligen samla ihop oss och göra vårt bästa. Ifjol förlorade vi i bägge grenarna (efter att grannen dopat oss med sprit och whiskey). Men i år är vi bättre förberedda och skall tacka nej till all förtäring och dryck innan spelet börjar. Såg att de låg i träning igår och det känns lite fuskigt men vi kan väl ge dem de försprånget... känns nämligen som vi är på hugget i år.

Idag tror jag det varit den varmaste dagen hittills. Vi hade, hör och häpna, 42,9 grader ute på altanen på baksidan. Mitt i solen givetvis men det är helt olidligt. Nu är det inte bara hunden som flämtar i vår familj.

Var en sväng inne i stan och fick beställt mina glasögon och sen var det kalas för Lill-sonens Madde. De hade gjort en massa olika goda pajer med sallad och bröd till. Hur gott som helst... Nu planerar de för fullt för en flytt till Växjö, där hon pluggar till polis. Buhu... sen har jag ingen av grabbarna i närheten längre.



Tur man har dottern kvar hemma och skämma bort lite grand.

I stan stötte vi på en av ortens A-lagare som glatt upplyste oss om att "han trodde att han kissat på sig..." Jaha, ja där ser man. Luktar säkert gott i denna värmen efter en stund.

Håll tummarna ikväll //Farmskan

PS! 2 kr i sommardricks är inte att förakta...


Kommentarer
elin

HAHAHAHAHHA OMG! stackars a-lagare eller vad? ja, ni skämmer nästan bort mig för mycket åsa. får ju värsta dåliga samvetet! men jag älskar dig för att du alltid ställer upp i alla väder, <3 du är bäst!

2008-07-31 @ 17:41:16
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/
Lillsonen

Jaha, och vem vann i Kubb och TP då? Nu bär det av till Biltema och det ska skaffas nya tändstift.. Vem sa något om att jag inte servar min bil :-) Tack för igår! Hörs efter jag köpt stiften, jag kan ju inte montera de själv :-)

2008-08-01 @ 09:00:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0