Postakvinnan

Vi har en postakvinna i huset... dottern har nämligen nu påbörjat sitt sommarjobb som brevbärare på posten. Uppladdningen inför detta var att titta igenom samtliga avsnitt av Svensson Svensson.... bara för att komma in i den rätta stämningen. Hon delar ut post på Näsby och kör runt med en flakmoppe



Kolla bara... vilken tjej! Vi har också fått glädjen att lära oss en massa nya fackuttryck, t.ex. att man inte sorterar posten utan man kammar den. Skriver upp det faktiskt (ler).

Jag har en bekännelse... har nämligen otroligt svårt för namn och ansikten och ibland försätter det mig i situationer som jag sen har svårt att ta mig ur. Har haft en livlig konversation med en IT-kille på jobbet nu i flera veckor om en (som jag trodde...) gemensam bekant. Nu efter flera veckor upptäcker jag att jag inte har en aning om vem den här personen är som vi pratat om. Hur gör jag nu? Bekänner eller spelar med? Spelar med givetvis vilket då gör att jag bara gräver graven djupare... Undrar när han skall komma på det.

Är det någon mer än jag som tycker att Peter Jöback nu liknar Austin Powers??



Yeah Baby Yeah!

Men allt går! Eller som Jonte säger... Allt går, utom små barn och tennsoldater.
Han är för rolig den där Jonte //Farmskan

Jag saknar!!!!


Kommentarer
Elin Gustav Svensson

yeah baby yeah! han är ju en aning porrig den där peter jöback.. likaså en aning bög ;) = en snygger en! nej nu blir det sängen.. imorgon ska jag upp och kamma ;)

2008-07-01 @ 22:14:34
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0