Skit också

Hade en mycket trevlig kväll med god mat hos familjen Hansson igår. Efterrätten skall vi bara inte tala om... en kompott av rabarber och jordgubbar toppad med vit chokladmousse... Oj, säger jag bara. Och då är jag ingen gottegris egentligen. Det är inte så ofta vi ses men när vi väl gör det så känns det precis som vanligt. Jag tycker jättemycket om er skall ni veta!

"De tvåfaldiga mästarna Svetten rinner" tog sig galant vidare i gruppspelet och gick segrande ur det med 9 raka matcher utan förlust. Sen var det A-slutspel och åttondelsfinal vilket också gick väldigt bra. I kvarten ställdes de mot kusin Pias son Kim och hans "förlorade pojkar". När 1 minut återstår leder grabbarna med 3 bollar och allt verkar lugnt men då bryter paniken ut, slarv, utvisningar och en massa hängande huvuden och sen var det roliga slut. Med en man på plan är det inte lätt att vinna några matcher. Så de tvåfaldiga mästarna blev tyvärr inga trefaldiga.

Skit också! Lill-sonen gjorde i varje fall bra ifrån sig så det har varit en härlig dag. Madde skulle ju kommit hem från Turkiet idag men planet var 11 timmar försenat... det är rätt tungt. Det sista vi hörde nu var att de troligen fick stanna tills imorgon bitti för att planet de skulle åka med stod på Kreta. Tror att han längtar ganska mycket efter henne nu.

Såg en kul lapp igår på argalappen.se



Nu skall det bli gott med lite cheez-ballar och dricka... kanske en bra film också om man har tur. Känner sig ganska mör nu efter en hel dag med handboll.

Ha det bäst! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0