Statistik

Jobbat hemifrån idag... hade nämligen en hel del statistik som var tvungen att fixas och det vet ju alla, att statistik gör man bäst när man får sitta ifred. Hemma är det ju bara jag och hunden och hon gör (tyvärr) inte mycket väsen av sig nu för tiden. Man märker verkligen att hon börjar bli gammal (=passerat 60-strecket). Hon älskar de svala klinkerplattorna i hallen och är inte det minsta intresserad av att gå ut i värmen.

Nåja, efter 6 timmar med siffror dansandes på en liten skärm så kändes det rätt gott att få stänga ner och helt plötsligt var kvällen ovanligt lång. Annars är man ju inte hemma förrän vid 6-1/2 7 så man får några timmar till godo. Skall strax ge mig av till power-plattan för lite träning.

Lill-sonen och hans lag Booyya (?) gick till final igår men där fick de stryk så det visslade om det. De mötte fjolårets vinnare Veberöd och hade i stort sett inget att sätta emot. Lika stort platt fall som sonens, något misslyckade, bicycleta han försökte sig på i slutsekunderna... ha ha ha. Bättre lycka nästa gång älskling! Har förgäves försökt hitta en bild ifrån prisutdelningen men tyvärr...



Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Imorgon blir det Magnus Uggla med Pia och Jan(a) på Kristianstadsdagarna
Ser jag fram emot! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0