X i taket

Man skall inte klaga... men nu är det hur varmt som helst och lördagen var inget undantag. Några av makens syskon skulle komma och grilla på kvällen och fira hans födelsedag, så det var lite hemmafix istället för stranden. Ni vet... dammsuga och rensa upp lite.

Modern, som varit här en vecka, bestämde sig för att åka hem igen till Göteborg. Lill-sonen och Madde varit där nu en vecka på semester så jag hoppas lägenheten var i bra skick när du kom hem, men det tror jag nog.

Mitt på dan stod jag i valet och kvalet - åka till Fjälkinge och se stor-sonen spela match eller baka bullar?? Det blev, kors i taket, baka bullar... Det händer inte så ofta men nu är frysen full och stor-sonens Växjö BK vann med 2-1 utan mitt stöd.

Grillade fläskfilé och rostade nypotatis till kvällen. Riktigt gott... och getingarna höll sig något sånär lugna. En trevlig kväll som blev lite av en marknad... saker bytte ägare lite hur som helst
* Kläder
* Frysbox
* Cykel
* ... och nästan en Ford Focus

Ska vi byta grejer? Skall vi byta grejer med varann....

Nisse hade dessutom jagat upp halva släkten, Torsebro och duvklubbens medlemmar eftersom han trodde att någon stulit hans duvor när de var i Malmö... efter ett antal timmar kom de dock tillbaka efter sin långa utflykt, helt oberörda. Tur du inte hann polisanmäla saken...

Och idag så är man lite sliten. Lilla dottern är med Brodern och familj på Liseberg så det var upp med tuppen.... eller maken var uppe, jag låg faktiskt rätt så länge. Kanske får bli bio idag??



Efter solstolen då förstås.... //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa bror och blivande svägerska!!

Men... Vem vill ha Fårrden??

Vi är öppna för förslag!! Lägg ett bra bud och en Stiffe städad bil kan bli er!!

2008-07-27 @ 21:56:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0