Back in Svedala

Efter en dryg resa hem (helt okristliga tider... upphämtning 01.25 på hotellet = ingen sömn alls) har man så äntrat hemmet i gamla Svedala igen. Borta bra men hemma bäst säger man ju och det stämmer rätt väl. När man svänger in på uppfarten känns det rätt gött. Men det har varit en fantastisk vecka... här är lite bilder:

       

Och Nej... de bilderna som finns på mig i bikini kan ni bara glömma. Känns inte riktigt som om det är sig själv man ser på bilderna. Det man ser liknar mest Moby Dicks yngre syster (med mustasch då...) ha ha

Maken hade köpt en välkomstblomma till mig och jag blev jätteglad (ända tills jag såg att den förmodligen skulle kompensera den döda blomman som stod på toaletten...) Säg den glädje som varar... men det är ju tanken som räknas och jag tror nog att han saknat mig.

Studentdag idag och vi skall göra ett besök i Torsebro hos Nisse o Rita där deras son tar studenten. Blir nog en lagom kort kväll eftersom man känner sig ganska mör efter för lite sömn. Får försöka komma igen nu i helgen för på måndag drar jobbet igång igen. Kan tänka mig att där ligger ett eller annat mail och väntar...

Fick följande kommentar på inlägget om skolfesten från en gammal klasskamrat, Björn Landerberg (fd Bengtsson):

Hej! Jättebra initiativ. Fast inte av mig, för jag var inte där... men ni såg ut att ha kul! (förresten, jag har inte fattat vems blogg det här är egentligen...)

Klockrent! Men förmodligen hade jag inte mustasch på den tiden...

//Farmskan (fd Åsa Olsén)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0