Barn och stinsar

Sveriges nationaldag idag och beordrad ledighet för de flesta arbetande människorna... däribland även mig och maken. Efter att ha lämnat gårdagens studentfest när tröttheten tog ut sin rätt så hade man sovit gott i sin egen säng hela natten. Förstår inte varför de envisas med att ha så hårda sängar och så ingen bäddmadrass. Man ligger rätt på resåren... tar ju död på ryggen alldeles. Nåja, man måste ju klaga på nåt.

Fullt hus hela dagen... Bägge sönerna, den ena med flickvän, var här och käkade. Grillade spett och åt klyftpotatis och lite god sås. De spelade lite fotbollstennis på gräsmattan och helt plötsligt förflyttade man sig tillbaka till det glada 80-talet när det var ständigt bråk mellan de där två. Lill-sonen är dessutom en riktig fuskare så det blir lätt diskussioner. Sen kom brodern med fästmö och fikade också så det var fullt hus hela dagen.

På kvällen kom grannarna med den geniala idén att vi skulle gå upp och käka på Stinsen (byns Pizzeria) och det ville vi ju gärna hänga på... Så där satt vi på uteserveringen och käkade dagens andra middag med vin. Sen hem och spelade lite TP och drack kaffe och en liten hutt till det på deras altan. Mycket trevligt... Inte så intelligenta svar ju längre kvällen led. Grannen tog priset när han svarade att Ibsen hade skrivit operan Trollflöjten... då var det dags att dra hemåt.

Nu är det lördag och riktigt, riktigt varmt ute... livet är gött att leva!

Här är en bra låt vi lyssnade mycket på i Turkiet. Håll till godo Hanna!

 

//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0