Mobilsignaler

Dottern kom upp från underjorden (där hon för övrigt har tillbringat snart 1,5 vecka med att se samtliga avsnitt av One Tree Hill...) och frågade om vi ville ha lite nya mobilsignaler som hon laddat hem. Hon hade skaffat hem lite Disney, lite Sällskapsresan och lite annat smått och gott. Jag avböjde eftersom jag vet att det inte riktigt går hem att ha "roliga" signaler på jobbet.

Vår avdelning har nämligen inte fasta telefoner och det retar gallfeber på våra närmsta grannar när det ringer. Vi sitter i ett stort kontorslandskap (finns inga kontor alls) och närmast oss sitter IT-avdelningen. De har länge haft mycket kommentarer kring både ljudnivån och våra signaler så det är lika bra att passa på den. Att de sen själva kan sitta med hörlurar och hårdrock hela dagarna spelar liksom ingen roll... en mobilsignal, är en mobilsignal, är en mobilsignal...

De har lite problem med udda ljud över huvud taget där tror jag. Glömmer väl aldrig den morgonen när Håkan kom tidigt till jobbet och var på ett himla gott humör. Just därför nynnade han lite för sig själv när han skred in i lokalen. Bara två meter in i lokalen hann han, innan en liten IT-människa reser sig upp från sitt skrivbord och högljutt utbrister: "SSCHH!!!" Snacka om att få en bra start på dagen... Ja, de är för roliga de där IT-nissarna. Tror det är de som ligger bakom denna arga lappen också:



För övrigt hämtad från den eminenta sidan www.argalappen.se

För det vet man väl... när en svensk blir förbannad, då skriver man en lapp! //Farmskan

PS! Tack Paps & Babs för goda köttbullar och stekt potatis... första maten på länge.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0