Mustasch... vem??

Upploppet har börjat sa nu kan man inte fega ur langre och köra med solfaktor... idag var det "Pız Buin fast tan" som gallde. Svalkat nagot idag aven om vinden ar ljummen sa ar det anda skönt med lite bris. Hanna skulle vara med pa vattenpolo idag (efter manga dagars velande...) men da blev de naturligtvis för fa som skulle spela. Tror de bangade ur nar de fick se hennes muskler... ha ha

Har aven försökt att spendera de sista pengarna. Vi tog lite foton hos en av 7 fotografer som springer omkring har och köpte ocksa annu ett par skor... Vi ar garanterat den största kunden i den affaren just nu... Hanna skulle ocksa kolla om de gjorde piercing i öronen hos frisören men "nej, tyvarr... men vi kan vaxa madams mustasch" VA!??? Vem f-n ar madam?? Jag har val ingen mustasch.. tur att maken inte ar har för han hade nitat honom pa flacken. Sjalv jagade jag honom runt hotellet tills jag blev trött och lat honom löpa. Basta!!

Nallade lite fran kakbuffén aven idag... dar ar en liten turkısk nisse som star och gör munkar. Sjukt goda och sjukt feta... biter man i dem sa rınner fettet ner pa hakan. Förmodligen inte nyttigt men ack sa gott!

Nu blir det inget mer bloggande innan vi kommer hem men jag vill saga tack för att ni varit sa duktiga att kommentera... det hjalper nar man har hemlangtan! Ses snart!

Puss och kramar fran Turkey!! //Farmskan o Hanna

PS! Madde... jag har handlat lite till dig ocksa som jag hoppas passar.



Kommentarer
Stiffe

Naturligtvis så hade jag nitat honom.

Så säjer man inte. Det skall bli skönt att få hem er.

Ni saknas här hemma.

Puss & Kram Syns snart !

/Stiffe

2008-06-03 @ 19:12:00
Paps och Babs

Skäggiga damen med mustach är väl på Mallis eller

hur? Du minns henne säkert Åsa. Vi syns vid

Svågertorp på torsdag och om det blir förseningar

så kan Du ringa oss på mobilen.

2008-06-03 @ 20:28:04
Tia

En liten "tango-rabatt" har du väl allt...

2008-06-03 @ 21:06:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0