Shopping i Side

Sovmorgon idag... slapp ju kuta som en dare för att paxa en solstol. Nar vi vaknade sa sag vi att taket i badrummet hade rasat ner... snacka om att sova som grisar. Men da ringer man bara en liten Nisse som kommer ilande och fixar det. Har finns sjukt manga Nissar.. bade som jobbar har och som aktiverar oss dagarna i anda.

Efter frukosten tog vi en taxi till Side och shoppade. Hanna köpte klocka, shorts, linne och tröjor. Man försöker pruta och lyckas val till viss del men man ar anda en förlorare nar man gar ut. Sjalv slog jag till pa lite badshorts till sönerna. Hade sakert kunnat bli mer men man blir ju sa trött pa att de tjatar hela tiden och inte bara later en shoppa i fred. Varmt var det idag (fast att de lovat nagot samre vader...) sa det fick bli ratt i poolen nar vi kom hem.

Vi har bokat bord pa a la carte-restaurangen ikvall, bara för att kaka nagot annat an buffé. Du Mrollan... jag vet vilket bröd du menar och det ar sjukt gott!

Tva dagar kvar sa nu ar det solrally som galler. Olja, olja, olja

Pussar och kramar //Farmskan o Hanna

PS! Trelleborgsdialekten maste vara Sveriges fulaste dialekt....
PS2! Du Manne... tack för ett gott skratt!


Kommentarer
Stiffe

Vi åt faktiskt stuvade 3 minuters makaroner och köttbullar ikväll.Det är det närmaste a la carte vi kommer i Everöd. Jag har börjat nedräkningen.

Puss & miss you

2008-06-02 @ 19:42:31
Madde

Hej!

Låter som att ni har det underbart där nere! Är väldigt avundsjuk på er! Men jag o Tia tröstade oss med en Ottos glass på torget idag.



Njut riktigt resten av semestern (och om du är jätte brun när ni kommer hem får du inte stå intill mig :))



Kram Madde

2008-06-02 @ 20:42:12
Pappa

Hej Åsa. Fortsätt att koppla av innan vardagens

vedermöder börjar. Vi möter upp vid Svågertorp på

torsdag.

2008-06-02 @ 22:02:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0