Sjuk... buhu

Efter en intensiv helg med besök av både modern och Bengt, bror med fästmö och barn så var det dags för ännu en arbetsvecka. En vecka med mycket roligt på schemat, bland annat vårt kvartalsmöte och aktiviteten "Partner-Olympis". Det var på denna aktivitet jag lovat gruppen att hoppa 1,65 i höjdhopp... något de länge sett fram emot. Vad händer då?? Jo, vaknade i måndags med världens magsmärtor och allmänt hängig. Åkte till jobbet ändå men det blev bara värre och värre, fick inte behålla maten heller så då var det dags att åka hem. Och nu ligger jag här... feber och ont överallt plus att jag inte kan äta något heller. Magsmärtan har försvunnit något men jag är helkass.

Ja, ni hör... det är otroligt synd om mig just nu. Man blir bara så besviken när man inte kan vara med på mötet som vi planerat för en längre tid. Buhu!! Hoppas ni har roligt i alla fall även om ni förmodligen haft roligare åt mitt höjdhopp....

Har precis sett "Arn-tempelriddaren" på film... Rätt OK men nu väntar man ju bara på efterföljaren. En massa lösa trådar som måste följas upp. Får han sin Cecilia till slut eller??

Hoppas jag är bättre imorgon... är så rastlös!! //Farmskan

PS! Pia... tack för omtanken. Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0