Sommar-sex

Hur bra blir ditt sommar-sex?

Den rubriken stod att läsa i Aftonbladet i veckan och då måste man ju bara gå in och kolla det. Känns ju jätteviktigt och framförallt fantastiskt att just Aftonbladet vet hur det skall bli...

Skytten

En dramatisk och spännande sommarmånad väntar. Det kan mycket väl handla om kärlek men det kan också falla sig så att du satsar på andra saker istället. Det finns många tänkbara alternativ, och om du till exempel gör en längre resa eller festar hela juni så får kärleken troligen vänta lite. I slutänden är det helt enkelt upp till dig. Vill du ha en romantisk månad behöver du bara vara öppen för möjligheten.
Bästa chansen: Tvilling, Stenbock.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 16-17/6.

Säger i praktiken ingenting alls... får jag någon sex i sommar eller? Jo... den 16 eller 17 juni och tydligen är bästa stället i NATUREN. Yeah right... hört talas om spindlar, myggor, insekter, fästingar och skit? Och ståendes mot en trädstam är kanske inte heller det skönaste man kan vara med om. Och med en Tvilling eller Stenbock??


Lejonet

På kärleksfronten är du som mest aktiv under första halvan av månaden. Du trivs med romantik, så rätt stämning och atmosfär behövs för att du skall kunna slappna av och njuta. Har du en fast partner lägger du gärna ner lite extra på att överraska och behaga den personen. Är du singel handlar det istället om att hitta någon som delar dina drömmar och förhoppningar med. En kurs eller något annat sammanhang där man träffar likasinnade kan vara en smart väg till härlig sommarkärlek. Många möjligheter.

Bästa chansen: Vädur, Tvilling, Kräfta, Skorpion.

Bästa stället: På konsert.

Bästa datumen: 7-8/6.

Jaha... detta var makens. Han skall tydligen ha sitt sommarsex på en konsert. Tyvärr Inte så bra heller eftersom "de bästa datumen" redan är passerade... Gäller att vara uppmärksam på om han får ett plötsligt musikintresse eller vill åka på en konferens med likasinnade... dessutom också han med en tvilling. Vi kanske kan ha vars en??

Är det inte dragspelsfestival i Degeberga i helgen?? //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0