Sugen på mat

Och så var det jobbedag igen och årets första semestervecka är därmed officiellt avslutad. Efter en stund på jobbet känns det som om man inte varit därifrån alls. Något brunare, något lugnare är man förstås men annars är allt sig likt. Men jag gillar ju mitt jobb så det känns inte så jobbigt att komma tillbaka.

När man är sådär hungrig och sugen på mat eller godis så är det ju trots allt ganska allmänt hållet... typ "jag är vrålhungrig". Men fru Ekdahl har gjort detta till en egen konst för hon är alltid otroligt detaljerad. "Jag är jättesugen på biff med lök och färsk potatis med lite sky... kanske en dillkvist ifrån trädgårdslandet, lite vitt Chardonnay.." Ja, ni fattar. Jag önskar att jag kunde vara så specifik i min hungerskänsla för då hade livet varit mycket enklare när man skulle handla. Nu är det istället totalt blockerat när det gäller att komma på vad man vill ha till kvällsmat eller middag. Dagens kvällsmat består av lite grillade mackor á la Stiffe. Mums!



Har varit en runda på power platen idag också och idag ökade jag tempot lite, kände mig mogen för det nu efter en veckas slöande och ätande i Turkiet.

Ha en skön kväll //Farmskan

PS! Hoppas du har det bra i Österrike Macke och att ni får tag i biljetter
PS2! Sätt er i husbilen och kom till helgen mor!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0