Because your worth it

Morgonens bilfärd till jobbet gjorde ett fantastiskt jobb med magmusklerna. Vi skrattade oss nämligen i stort sett hela vägen till Älmhult. Det var Jonte som körde, ni vet han som pendlar mellan vajerräcket och diket helt utan egen fruktan. Nu har ju hans hustru fyllt på spolarvätska så det är ju OK, däremot har han då inga fungerande vindrutetorkare vilket gör att vätskan stannar kvar på rutan. Kanon! Väl framme i Älmhult upptäckte han också att det var halt... "bara 1 minus så det är inte jättehalt". Slugt Jonte!

Vi pratade även om hudvårdsprodukter... varför måste de heta så knepiga saker?


Freeze 24/7 EyeCicles Anti-Aging Eye Serum
Minskar snabbt och effektivt den synliga förekomsten av svullnad, mörka ringar och andra ålderstecken som andra produkter inte klarar av. EyeCicles används där botox inte kan användas, krämen är hypoallergenisk, säker och utan biverkningar. Innehåller GABA formulan och circulationsstimulerande ämnen som drar ut slaggprodukterna som samlas under ögonen. Efter 3 dagar garanteras ett synbart resultat!

och så den lilla knorren.... "Because your worth it!" Tackar, tackar... Köstar det nåt?
Och javisst, skitdyrt

"Men folk går ju på det", sa Ullstorps-Torgny
"Äsch... lägg ner" sa jag. "Vem orkar köpa sånt"

Unisont vände vi oss till Fru Ekdahl som brast ut i gapskratt... Beviset kom alltså på en gång. 25% av Sveriges befolkning (vi var fyra i bilen) använder detta... Men så är hon ju värd det!

Pendlarbilen... denna är till er!

http://www.youtube.com/watch?v=Flvxs_mP8Xc

//Farmskan

PS! Vi saknar dig Samba-Ola och er Manne o Irving. Njut av livet! Kärlek!



Kommentarer
Paps & Babs

Hej vännen.Kul att du börjat träna.Magmuskler är bra.60+ är en skön ålder.Nya regler:Lev i nuet,se framåt och försök förstå bakåt.Älskar dej.Babs

2008-03-07 @ 20:00:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0