Cool stuff

Små saker som gör tillvaron lättare har börjat dyka upp i affärerna. I varje fall Farmskans tillvaro... När jag och maken var och påskhandlade så hittade vi något som hette Frestelsebas. Det var en helt färdig förpackning med strimlad potatis, kryddor, lök, grädde... alltså färdig bas till en Frestelse. Antingen skink (om man som maken hatar fisk) eller Jansson för oss som tycker det är gott. Man tryckte helt sonika ut "basen" i en smord form, blandade i vad man ville ha i, toppa med lite ost eller skorpmjöl... voila! Och så bara 20 minuter i ugnen. Men alltså!! Kanon.

Såg dessutom att man hade färdiglagad pizzabotten, utkavlad till en plåts storlek och med tomatsås på. Sen köpte man bara vilka olika slags fyllning man ville ha. Låg pedagogiskt förpackat i små påsar. Men alltså!! Kanon.

Och det bästa av allt var att det var gott också. Jag älskar de som kommer på sånt!

Frida, lilla mamsen från Lönsboda, tack för din kommentar. Känns jobbigt att ha just Helly Hansen-fördomar men jag vet ju att där finns en och annan godbit också... fast det är kanske mer i Böglarehult. Skall bli så gött när du är tillbaka hos oss igen, vi behöver lite drag under galoscherna så vi inte stelnar till.

Hittat en rolig hemsida för folk som har allt www.coolstuff.se Inte bara galna saker (även om det är gott om sådant) utan också en del måste-bara-ha... Typ denna till jobbet:

USB-muggvärmare
image130    
In med denna i USB-porten och du behöver aldrig mer ha kallt kaffe vid datorn!

99 kr.... skönt det är lön på tisdag //Farmskan


Kommentarer
Anonym

Stelnar till?? Tala för dig själv.

2008-03-23 @ 18:42:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0