Flytt på gång

Bloggen skall flytta... Tydligen har deras servrar gått på högvarv, bloggarna har blivit fler och fler så nu är gränsen nådd vad gäller kapacitet. Detta innebär att de natten till torsdag i denna veckan skall flytta hela tjohoppsan. Vi har nu fått en instruktion för hur detta skall gå till och Farmskan som verkligen är ett av teknikens underbarn skall försöka fixa till det och ha det första nya inlägget på nya sidan på torsdag. Ni vet torsdag som i Johan Glans!!

Under tiden flytten är kommer ni inte heller att kunna kommentera så tänk på det... vräk in kommentarer fram till onsdag kväll. Jag gillar nämligen ert engagemang!

Dagen har varit ett enda långt gigantiskt kvartalsmöte i ett rum utan syre. Fick till följd att man nu har en sprängande huvudvärk som måste botas med lite Ipren och kaffe. Mötet var OK, kanske inte ett av våra bästa men heller inte ett av de sämsta. Något vi alltid har oavsett är högt i tak... jag bara älskar min grupp!

Maken jagar just nu däck och fälgar till nya bilen... IGEN! Var det inte någon idag som sa nåt om att kunna prenumerera på däck och fälg. Fixar ni det så lovar jag att anmäla honom det första jag gör! Jag vet nämligen ingen som kan gå igång så på en uppgift som den mannen.

image133

På den här sidan www.sloganizer.net kan man göra en egen slogan. Min blev:
Share moments, share Åsa Färm

Tyckte den var skitbra... //Farmskan


Kommentarer
Manne

Ha en skitkul torsdag kväll. Själv får jag väl försöka stappla runt i linedancen...är ju lite ringrostig nu. Puss

2008-03-26 @ 12:55:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0