Inget vin till Farmskan

Vinkväll igår hemma hos Marie och Nej, jag vann inget denna gången heller. Samma person har vunnit högvinsten 4 av de senaste gångerna, och den 5:e gången vann hon andra priset. Hur stor är sannolikheten för det? 100% kan jag säga eftersom det faktiskt hänt... Jag tror på devisen Tur i spel, otur i kärlek. I varje fall idag.

Handlade lite skåp till Media-frosseriet vi ägnar oss åt hemma. Tredje CD-hyllan BENNO och tredje DVD-skåpet BERTBY. Jag fick för mig att räkna antalet DVD:er vi hade.. 287 st. Med tanke på att snittpriset för inköpet ligger på i runda slängar 100 kr (några dyrare och några billigare, men vi räknar ett snitt) så har vi handlat DVD:er för närmare 30.000 kr... OJ! Man kan ju ladda ner säger folk (läs: kriminella) och det funkar nog om man är jätteteknisk och intresserad av sånt och det är inte jag. Jag är lat... och rik. Ha ha ha ha

Maken har äntligen köpt däck och fälgar. Nu silpper han lägga all sin energi på det. 5.300 kr... det tycker jag är dyrt och fullständigt jobbiga pengar att slänga ut. Men förmodligen är det ingenting i det långa loppet på vad en bil kostar.

Ikväll väntar Johan Glans! Och imorgon.... Joe Labero! Pia och Jan(a) har bjudit oss på mat och biljetter till fredag kväll. Tack goa vänner... skall bli jättekul. Ses då!

I nästa liv vill jag vara Linda Hammar i Köping //Farmskan



Kommentarer
BloggPilla

haha du är rolig du, behöver nog låna lite nya filmer av dig, har du Michael Clayton? har den till salu, dubbelköp!! jag vill oxå ha sådana vänner

2008-03-27 @ 12:59:48
URL: http://[email protected]
Manne

Undras om Stiffe vill va Mats då...får han nog äta upp sig lite...och köpa tajta badbyxor.

2008-03-27 @ 21:28:14
Marcus

Oh.. jag hade också velat gå på Labero. Skitsvårt att få tag i biljetter ju. Hoppas det blir trevligt i alla fall. Vi åker till Kalmar på träningsläger nu om en halvtimme här. Ha en bra helg! Love you!
Puss o Kram

2008-03-28 @ 07:02:35
Elin

FÄLJARNA ÄR KÖPTA! wow, men tror du verkligen att det är frid i huset? snart börjar tjatet om sommardäck...

2008-03-28 @ 11:49:13
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0