Nu får det vara slut!

       Alltså allvarligt... är det någon mer än jag som är trött på påskgodis?? Eller också är det min schizofrena inställning till godis som jag är trött på. Ena sekunden trycker man in godis i munnen och i nästa sekund säger munnen "fy, vad jag är tjock.... nu måste jag verkligen hålla igen". Jag menar, munnen som åstadkommer detta sitter i samma ansikte...  mitt ansikte! Skärpning Farmskan.

Var en sväng på Tyringe förmedlingscentral i eftermiddags med Grahnskan & Son. En gigantisk inomhus loppis där man kan hitta allt från blinkande tavlor till gamla klockor från 1700-talet. Maken köpte en yxa... billig sådan vilket genast fick mig att se bilden framför mig hur den lossnar från det billiga skaftet och sätter sig i pannan på han. Är helt plötsligt inte sugen på en brasa ikväll... Så nu är fyra lata dagar av ledighet över och imorgon väntar jobbet igen. Skall ha kvartalsmöte hela dagen med gruppen, hoppas det blir en bra dag. Och du Hare, jag lovar att jag enbart pratar för mig själv (ler). Måste köpa värmeljus imorgon också... totalt slut här hemma (hur det nu är möjligt att ha slut på det när man jobbar på IKEA...). 

Fick MMS från Samba-Ola igår... "tillbaka i Rio igen, bara 12 dagar kvar". Jag tror han längtar hem. Han är nämligen precis som oss andra... borta bra men hemma är fasen bäst ändå. Sex veckor i Brasilien är förmodligen fyra veckor för länge. Ska bli skönt när du är hemma igen bror!

image132

Visste ni att:
Snö är en form av nederbörd där vattnet haft tid på sig att bilda kristaller som klumpar ihop sig och faller till marken. Snö uppstår i de övre luftlagren när luft mättad med vattenånga kyls ned i temperaturer under 0 °C.

Man får lära sig en hel del på min blogg //Farmskan



Kommentarer
Mamma

En hälsning ifrån mig och ett mycket snöigt Göteborg. Sköt om Er. Saknat din blogg under påsken.

2008-03-24 @ 18:44:11
Samba Ola

Vad ska man saga... Man ar ju inte vacker, men sallsynt!
Hemma den 5:e april. Saknar ju er lite i alla fall.. Laste att Manne var brun. Det har jag oxa blivit, lite i alla fall. Gick att oppna fonstret i baren.. Skont att hoera att det ar sno hemma! Hehe Puss

2008-03-24 @ 22:07:51
Manne

50 grader i temperaturskillnad är lite väl mastigt. Du har det nog skönare där du är Ola. Kram

2008-03-25 @ 12:12:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0