Ny bil?

Maken hade åkarmöte med jobbet idag så det var en lugn och skön lördagsförmiddag för Farmskan. Han hade givetvis köpt frallor till mig innan han åkte samt varit ute med hunden... ja, jag vet... jag är så bortskämd!! Av kärlek! "Det är sådana som han som förstör för alla andra killar" kommenterar Ullstorps-Torgny men jag vet inte... Det finns en som faktiskt är snäppet värre. Vem minns inte Toddes röda rosor på hotelldörren när vi kom till Tylösand. Eller när vi skulle på Ladies Night och vi hittade en fullpackad korg med vin och godsaker i bilen med en lapp "Ha det så trevligt tjejer" Där ligger till och med Stiffe i lä...

    På tal om Ladies Night... vilken kväll det var!!

I eftermiddags har vi varit och tittat på en ny bil till maken. Han vill byta bort 9:5 an mot en som drar lite mindre bensin. Hittade faktiskt en idag som föll honom (och mig) i smaken. Får väl se om det blir affär på måndag. Dottern däremot får nog tyvärr hålla begravningskaffe för Forden... får väl se om vi hittar en billig bil till henne som hon kan köra med istället.

Nu får du snart komma hem Grahnskan... katterna saknar dig... Vi också! Maja ville inte äta sin mat idag, låg bara och surade. Hon har nog tröttnat på mig eller vad tror du?

image121

Är nybadad och fin just nu... skall på kalas till Trulssons //Farmskan


Kommentarer
Marcus

Tjena,
Sitter på Denver flygplats nu.. planet skulle gå om 3 timmar men är redan försenat 2 timmar på grund av vädret i Europa (vafalls!!). Landar sent på söndag kväll. Denna flygplatsen (iaf Lufthansas personal) slog nog bottenrekord i incheckning. Det var kanske 20 personer max framför mig när jag kom hit. 1,5 timme tog det att komma fram! Sinnes!
Hör av mig när jag är framme i Sverige. Love you! Ciao!

2008-03-01 @ 22:29:32
Grahnskans

ja, vi ar snart pa vag hem igen. visst ar det skont med semester.... men det ar som dom sager borta bra men hemma bast. saknar er ocksa.... puss

2008-03-03 @ 18:52:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0