Nya besökare...

Det är kul med gäster. Både fysiska och virtuella... man blir lika glad av alla! Denna helgen har det varit en hel del av båda slagen, nya besökare på bloggen och gamla godingar här hemma. Påskbuffé igår med hemmarullade köttbullar, ägg och sill. Stor-sonen kom också hem så lyckan var total för mor.

Hörde att Pia o Jan(a) varit och lyssnat på Lena Ph och Orup i helgen, vilket hade varit mycket bra. Kanske något för maken och mig och köpa biljett till... Får väl se om det hinns med också. Nu är det ju först Johan Glans på torsdag... lill-sonen hade varit och sett det häromdagen och sa att det var hur roligt som helst. Ville berätta alla skämten och försökte få oss att tro att han förmodligen inte tänkte köra samma skämt när vi var och tittade.... nej, förmodligen inte. Under tiden vi väntar till torsdag så får vi avnjuta denna... Go Johan Glans!

 

Lill-sonen hade varit och jobbat på Granada igår. En och annan kul berättelse därifrån vilket tyvärr spädde på mina "fördomar" om Göinge (Sorry Frida.... gäller givetvis inte dig!). Kasedans till Casanovas, kan det bli bättre en påskafton i Lönsboda?

Känns som om detta kommer att bli en slappe-dag med rester, pizza-slices och filmtittande. Såg "Solstorm" häromdagen, svensk thriller med bl.a. Mikael Persbrandt och Izabella Scorupco. Klart sevärd. Lilla dottern hade med sig "Hairspray" så den får vi kanske slötitta på idag. Man måste väl inte alltid vara aktiv eller??

Take care! //Farmskan

PS! Kul att du tittade in Dars mamma! Din dotter är en pärla!


Kommentarer
Frida

Kan väl aldrig tro att det finns fördomar om Göinge och Lönsboda. Vet knappt någon som har Helly Hansen eller dricker hembränt. Inte heller någon som kör flakmoppe med ett bilsäte fram och använder frugan som blinkers *ler*. Jo visst finns här en hel del orginal, men de förgyller ju faktiskt tillvaron.

2008-03-23 @ 17:38:44
mamma

Glad Påsk så här i sista stund. Pia visst var Lena och Orup bra. Jag fick två biljetter av Åsa o Stiffe i julklapp. Städa inte för mycket Åsa barnen kan komma hem. Sköt om Er. Kram

2008-03-24 @ 18:36:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0