Shopping

Internationella kvinnodagen firades på det sätt som varje kvinna önskar att fira.... genom shopping. Eftersom maken befann sig på utbildning i Malmö hela dagen, tog jag och dottern den stora plånboken med oss och körde till stan. Titta, prova, köpa, titta, prova, köpa... ångest? Nej, inte ett dugg. Vi unnade oss en hel del nytt och för en gångs skull hittade vi också lite saker.

Träffade familjen Löwegren på MQ... Jonte kom inglidande med barnvagn, tummade glasögon (som vanligt) så man fick vifta rejält med armarna innan han såg en. Hans "kära hustru" skulle köpa sig en vårjacka och hade hittat en fin som hon kom bort och demonstrerade. Då kom en typisk Jonte-kommentar: "Den ser lite trång ut, men du kanske har planer på att gå med i Viktväktarna..." Trumvirvel! Och på den internationella kvinnodagen! Jag tror hon la ner honom på ett nacksving sen när vi gått.

När vi hade tömt våra plånböcker (Dottern gjorde faktiskt det fullt ut, fick lösa ut henne från Lindex) så körde vi bort till Paps & Babs och käkade lunch. Åh, vad gott det är när man får det serverat! Redig husmanskost! Jag hjälpte dem lite med datorn och de noterade flitigt i sina anteckningsböcker. "Vad sa du? Ny rad... tryck på Enter. Skriver du upp det Babsan?" De är så goa de där två!

Melodifestival, andra chansen... Sibel "fjortis som bara den" Redzep och Nordman gick vidare. Oväntat? Nej, inte särskilt faktiskt. Det var de bästa låtarna av de 8 som var där. Saknade Björn Gustafsson så nu får ni hålla till godo med ett litet klipp.

http://www.youtube.com/watch?v=Vw_HaFJTiZk

Ha en skön söndag! //Farmskan

PS! Samba-Ola hörde också av sig "jag ligger vid poolen nu, 32 grader varmt...."


Kommentarer
Paps & Babs

Hej! Tack Åsa för att Du fixade Googles earth. Nu kan vi se när Stiffe har slarvat med biltvätten. Ta väl hand om er.

2008-03-09 @ 14:28:16
Elin

haha! det var kul =) tackar för den mysiga dagen styvis.

2008-03-09 @ 14:45:08
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0