Bokat och klart

Göteborg tur och retur idag tillsammans med Jennie. Vi hade ett kundmöte däruppe och det avlöpte väl hyfsat bra. En och annan sak önskar man väl hade blivit osagd. Ni vet typ "Tala är silver...." Men det var en trevlig tur med trevligt sällskap även om 60 mil i bil på en dag kan göra en lite trött.

Nu är äntligen min och Hannas resa bokad. Det blev Turkiet och vi åker den 29 maj och kommer hem den 5 juni, lagom till studentfirandet. Hit blev det:

http://web2.nazar.se/world

Ser väl hyfsat ut eller hur.... skall bli jätteskönt!

Ikväll träffades vi i festkommittén till skolfesten för de sista finslipningarna inför lördagens baluns. 67 stycken anmälda av de totalt 135 stycken som var bjudna. Skall bli hur kul som helst att träffa alla igen och man hoppas ju att de flesta är sig lika och har hållit sig lika unga som en annan... mohahahaha. Tänkte ladda upp med filmen "Klassfesten" i veckan för att få in de rätta takterna. Det händer ju en hel del roliga saker i den filmen som man hoppas återspelar sig på lördag... eller hur fru W??

Med egen blogg har man alltid rätt till en egen åsikt! //Farmskan



Kommentarer
tessan

Gud sååå härligt det ser ut =) jag hoppas att ni verkligen får en härlig semester... Själva så kommer vi ta min bonus som vi klarade och åka till ett underbart hotell på gran canaria, fast det blir inte förrän i september.. Ha en trevlig skolfest.. kramis

2008-05-14 @ 21:18:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0