Det är mycket nu...

Söndagen passerade i en tät, rusfylld dimma. Vaknade tidigt, kunde bara inte sova... helt uppfylld av intryck från lördagskvällen samtidigt som man var trött. Inte särskilt van att vara ute och slarva längre.

Hade lovat Paps & Babs att få lite överblivet singel så maken lastade släpen och jag masade mig ner i framsätet. Frusen och trött men man tinar ju alltid upp när man kommer ner till dem i kolonin... det är liksom så dom där nere. Paps i fleece och keps och Babs med räfsan i högsta hugg. Hur mysigt som helst... så skall jag och maken ha det när vi blir gamla (förlåt äldre....)



Var och lämnade släpen sen i Torsebro och därefter hem, sjönk ner i mysfåtöljen med en bok... Satt sen där och bara slappade i stort sett hela eftermiddagen. Bjöd ner Manne på lite mat på kvällen och efter det... godnatt! Det är inte mycket det fina tål när det kommer till kritan.

Full fart på jobbet, hjärnan gick på högvarv. Direkt in till powerplaten, vikter och hårt program idag... pust och stånk. Upp en sväng till lill-sonen med lite blommor (som givetvis var för stora för krukorna... DAAAHH!) och nu kaffe och blogg. Snacka om att det skall bli skönt med semester... Snart, snart, snart!

Tack förresten alla goa klasskompisar för kommentarerna! //Farmskan

Gissa vem som var en linslus även denna vecka...



Kommentarer
Paps & Babs

Tack än en gång för singeln, det blir toppenbra.Skönt att ni finns Kram/Babs

2008-05-19 @ 21:12:51
Manne

Tack för den goa spagettin....sov gott! Kram

2008-05-19 @ 22:12:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0