En bra dag

Det har varit en bra dag idag! Klockan är snart halv elva och jag känner mig glad, nöjd och skön inombords. Började redan i morse i den hysteriska pendlarbilen.... så mycket skratt och hångliringar. På lördag skall vi dessutom ha pendlarfest med respektive.... (eller som Ullstorps-frun säger "vi skall prioritera Torgny och hans vänner i bilen"). Denna lilla tillställning skall gå av stapeln hemma hos Fru Ekdahl i Åhus.

"Vad säger vi på lördag?" frågar Ullstorps-Torgny
"Sex" svarar Fru Ekdahl
"Jo, det vet vi ju.... men vilken tid skall vi komma?" säger Farmskan

"Blir ni hemskt sura för att vi går ut och äter?" säger Fru Ekdahl
"Nja, vi hade ju sett fram emot dina hemlagade kåldolmar"
"Ja, vi pratade om det hemma men Jörgen (=sambo) menade på att det är ju precis inga fattiga människor som kommer..."

"Då kan jag ta med mig Togge Kotte" säger Jonte
"Vem och vad är Togge Kotte"
"Det är Villes barnleksak, det är en igelkotte
"Varför har ni döpt den till Togge Kotte (Togge är smeknamnet på Ullstorps-Torgny)
"Jo, för att det rimmar... Togge - Kotte, bägge slutar på e

Ja, ni förstår principen eller?... förmodligen bara vi som tycker det är kul så våra respektive, som vi nu tvingar med oss på festen på lördag, kommer säkert att ha hysteriskt roligt.

På eftermiddagen drog hela gruppen ut på social aktivitet. Vi fick svinga lite långgolf och ha lite tävlingar först, sen for vi hem till Jennie och grillade. Vilket fint hus de har!! Otroligt avundsjuk blir man när man kommer in... smakfullt, stilrent och hur fint som helst. Och inget sånt nybyggt hus som alla andra har. God mat, trevliga vänner, skratt och glam i vanlig ordning... sitter där och tänker att livet kan fasen knappt bli bättre sådana här dagar. Jag mår gott i deras sällskap.

Förresten har jag fått bilder ifrån skolfesten så imorgon lägger jag upp några stycken och Nej, tyvärr så finns inga skandalbilder att presentera för er som hade de förhoppningarna. Tack Peder för CD:n! Blev lite förvånad faktiskt för med CD:n kom också ett visitkort... det visar sig att han är trollkarl. När hände det? Hur kunde jag missa det i lördags? Hade vi vetat det så kunde vi ju fått ta del av lite bra underhållning... fanns kanske en del man kunde trollat bort. Ha ha ha

Kolla in hans hemsida: www.dontblink.nu

Djupt imponerad!! //Farmskan



Kommentarer
Peder

Bra att bilderna kom fram! Trolleriet? Det har jag hållit på med sedan barn. Att jag inte nämnde det inför klassträffen berodde på att jag har haft många bokningar på sistone och jag ville gå på en fest där jag för en gångs skull bara kunde koppla av (och det gjorde jag). Men nästa gång, då jävlar ...

2008-05-22 @ 11:06:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0