Maken

Maken är en skön figur... han har kommentarer som ingen annan och både jag och dottern blir utsatta för ett högt underhållsvärde här hemma varje dag. Och det roligaste av allt är att han själv tycker att han är så vansinnigt kul och så har han ett sånt sjukt skratt.

- När jag tog av mig på överkroppen tystnade fågelsången... till och med kråkorna slutade kraxa. Det enda som hördes var radion som spelade "Närmare gud till dig"
- Går du in där riskerar du att få svedda ögonbryn... (sagt efter att ha gjort nummer 2)
- Ingen idé att du försöker lura mig Elin... när bilen kommer hem igen så skall jag checka efter fingeravtryck. Jag jobbar nämligen för CSI Everöd

Vet inte var han får allt ifrån... men hans far kan ha en del små inlägg ibland också som får en dra på smilbanden. Idag har vi varit på kalas x 3 ute i Torsebro. Kay fyllde 55, Gunilla 51 och Danne 18. Praktiskt och bra att man kan slå ihop det hela. De har ett antal djur i sin familj också och den ena katten hade fångat en tusenfoting, vilket Gunilla kommenterade med att antalet fötter förmodligen var ett minne blott. Då kommer det från svärfar:

"Har man så många fötter så har man väl råd att mista ett par..."

Katjing! //Farmskan

Maken rullar sten och jag skall snart starta grillen... Manne kommer och hälsar på

image175


Kommentarer
Mamma

Nu är vi hemma efter vår tripp till Toscana. Kul, trevligt och mycket vin.
Jag har läst igenom hela 14 dagars blogg och jag måste säga att du får till det så man blir glad och OLA du både knockar och chockar, Grattis. Jag ringer.
Vad snyggt Ni gjort hemma. Kram mamma

2008-05-10 @ 21:24:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0