Pendlarparty

Lördag kväll och pendlarparty hos Fru Ekdahl med sambo. Så här snygga var vi när vi kom:



Först lite tilltugg, snacks och dricka, innan vi drog ner till Åmund för att käka god mat. Kaffe, glass och avec hemma igen (i deras fantastiska hus för övrigt...) och så naturligtvis mycket prat.... Pendlarbebisen var med och hade sin bästa kompis "Brorsan" att leka med



I vanlig ordning försökte samtliga i pendlarbilen att överglänsa varandra med diverse gliringar och trumvirvlar. Och i vanlig ordning så drog Jonte det längsta strået med benäget bistånd från Sambon. Kvällens topp fem kommentarer:

* På en direkt fråga om Jontes bil är blå eller svart svarar hans sambo: "Pollengul"
* "Det är en tantsäkring" säger Fru Ekdahls bättre hälft som svar på frågan varför man inte kan öppna bakluckan utan att stänga av motorn... "annars hade den kanske öppnats när hon kör..."
* "Det är inga pengar i jiu-jitsu" säger Jonte... "han som vann WM fick ett par trätofflor från Holland... hade varit bättre med en årsförbrukning från Tollarps-Tollan"
* "När Ville föddes såg det ut som en byggarbetsplats.... fattades bara lite blinkande lampor, koner och en skylt från Skanska"

Och så den allra bästa... Nere på Åmund frågade jag Jonte "hur går det?"
* "Sådär faktiskt.... byxorna ser ut som jag haft prostatabesvär i årtatal"

En trevlig kväll... så tack till Pilla och Fru Ekdahl som tog initiativet! Var vi snygga när vi kom så var vi inte lika snygga när vi gick....

    

Och du Jonte.... Ville - vilken kille!! Och det rimmar dessutom.... //Farmskan

PS! Idag är det Mors Dag - så ta och ring en mamma!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0