Ringelund 1977

17 maj... dags för skolfest och hela lördagen går jag omkring och är lite smånervös. Har faktiskt ingen aning om varför. Förväntan antagligen eftersom vi inte har några större åtaganden mer än att fixa drinken men kanske också för att man så gärna vill att alla skall ha en trevlig kväll. Jag och dottern var en runda på stan, fick lite fix inne på Hälsa & Helhet.... det där med sminkning har ju liksom aldrig varit min starka sida.

Maken körde mig, Grahnskan, Manne och Anki dit... han lovade också att hämta oss med släp efter kvällens slut. Han är en pärla i vanlig ordning. Eller som Grahnskan uttryckte det: "Om Åsa hittar nån annan ikväll så tar jag dig..."

Blanda drinkar och sätta fram snacks och sen droppade de in... totalt 65 var vi (vilket får betraktas som ganska hyfsat även om vi givetvis hoppats på lite fler). 13 ifrån min klass, 9A... ("ni som alltid trodde att ni var nåt"). Och så kul att se dem igen. En del har inte ändrats ett dugg, ser liksom precis ut som de gjorde då medan andra skulle man kunnat gå förbi på gatan utan att känna igen. Och så är man tillbaka direkt till då... 1977 på skoldansen i Ringelund.

Högt tryck redan från början, mycket sorl och prat. Skön musik från förr: Stayin Alive, Ma Baker, YMCA... blandat med lite nytt, lite hårdrock och lite tryckare.... Ha ha ha, takterna sitter i. Klockan springer iväg och snart är hon 1/2 2... dags att försöka få iväg alla i diverse taxi. Samma gäng sitter envist kvar som satt kvar på Ringelund.

Visst är det skönt att tiden står stilla ibland och man får leva som barn igen! //Farmskan

Tack till 9A: Ewa, Helen, Lelle, Lena, Jeanette, M-G, Hasse, Mats, Peder, Peter, Micke och Lars. Bilder kommer att läggas upp så fort jag får dem från er som fotograferade...



Kommentarer
Peder

Hej Åsa!

På alla 9A:ares vägnar vill jag tacka dig och töserna för den underbara klassträffen igår! M-G och jag nämnde båda den värme med vilken alla behandlar varandra och hur roligt det blir varje gång vi återser varandra. Vi i klassen är alla olika, men samtliga är trevliga människor med gott hjärta. Känslan sitter i ännu idag och kommer att göra så några dagar frammåt ...



Bilderna är lagda på cd och du får dem i veckan. Ha det gött! /Peder

2008-05-18 @ 12:57:19
Eva Berg

Hej Åsa!

Tack så jätte mycket för igår. Jag uppskattade verkligen denna klassträff. Idag har jag vilat rösten. Jag återkommer med några bilder senare./Eva

2008-05-18 @ 20:39:07
Lars

Hej Åsa!

Det är vi som tackar Dig för denna härliga träff! Ofta pratar man om att det skulle vara roligt att träffas men Ni tog tag i det, beundransvärt!

Kvällen gick bara lite för fort....

Lev väl/Lars



























2008-05-19 @ 08:12:38
Björn

Hej! Jättebra initiativ. Fast inte av mig, för jag var inte där... men ni såg ut att ha kul! (förresten, jag har inte fattat vems blogg det här är egentligen...)

2008-06-04 @ 20:20:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0