Höst = Trött

Idag var det kämpigt att gå upp. Det var en sån dag man verkligen ligger och känner efter om man inte har lite ont i halsen i alla fall... Men sen sitter den där lille "moral-gubben" på axeln och skriker så då är det bara att masa sig upp. Undrar egentligen hur den där "moral-gubben" ser ut. Jag tror han liknar min mor för det var aldrig någon idé när man var yngre att försöka stanna hemma från skolan, och det där sitter i.... och det är väl bra. Tack mor!

Så trött jag blev på min bil idag. När jag körde på motorvägen började plötsligt displayen blinka. "Rattlåsfel - stanna bilen på säkert ställe och kontakta verkstad". Vadå säkert ställe... var fasen är det?? Jag körde hem, det är det säkraste stället jag vet, sen skickade jag ut maken till att reda upp det (och tanka samtidigt). Nu fungerar den igen säger han, och det hoppas jag. Jag vill bara ha bilar som inte krånglar!! Tack älskling!

Lill-sonen skall sova hemma idag, men just nu är han och tränar. Skall sätta på lite fika tills han kommer hem. Han bor här nu 1-2 nätter i veckan för att slippa pendla varje dag mellan Växjö och Kristianstad, det är ganska mysigt faktiskt.



På lördag skall vi till Växjö till stor-sonen och hjälpa till lite i hans lägenhet. Han och jag har varit och shoppat idag så nu är det bara att montera och skruva ihop. Skall bli kul... längtar till dess. Men först är det fredag och då fyller Paps år... grattis i förskott. Vi kommer imorgon kväll och käkar middag!

För övrigt är jag ingen big fan av "Bernt Christiansson"  //Farmskan


Kommentarer
Git

Åh vem är Bernt Christiansson?

2008-10-04 @ 11:11:38
URL: http://gitemanuelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0