Myspys med vänner

Gårdagskvällen var precis så mysig, avslappnad, ohämmad och perfekt som jag hoppats på. Slängde mig elegant upp på min gröna cykel och trampade iväg. Grahnskan hade fått ett hysteriskt skrattanfall en timme tidigare när jag sa att jag skulle cykla dit... Men för din vetskap hjärtat så var det ingen vacker syn när du kämpade, näst intill stillastående, på din cykel de sista metrarna in på Mannes gård. Kasta inte spjut i gummibåt är mitt råd till dig!

Manne hade lagat en fantastiskt god laxrätt och sen en ny sorts kladdkaka med marschmallows och "Marianne-fluff" (=krossade marianne i uppvispad grädde...). Smakade underbart!

Jag upplyste mina vänner (som också uppnått bäst-före-datum) om de nya rön som framkommit och uppfinningen mot hängig rumpa. Grahnskan frågade då om det inte fanns något mot stora magar.
- Jo gördel... svarade vi i en mun
- Förstås... men fettet måste ju komma ut någonstans, det går väl knappast inåt
- Förmodligen hamnar det som 47 dubbelhakor istället eller som en enorm valk på ryggen...
- Tror jag skall prova en gigantisk våtdräkt...

Kanske bara att erkänna för oss själva tjejer... vi är inte snyggare än så här



För övrigt ser vi fram emot Grahnskans vinterfodrade Foppa-tofflor - Grahn-foppor. För att inte tala om hur många skjortor Mr P har i sin garderob. Gissningarna gick från 27, 37 och 63. Vinnaren bjuder på tårta!

När jag och Grahnskan cyklade hemåt bestämde vi tvåhälligt att detta skulle vi göra om och även nästa gång hos Manne eftersom hon är en sån bra matlagerska... OK eller?

Tack för en trevlig kväll tjejer! //Farmskan


Kommentarer
Manne

Om man tar hängrumpemanicken upp o ner...kan man fortsätta att dricka kaffe då??? Tack raringar för en mysig kväll. Hos mig nästa gång...helt okej! Knapparna är på plats!

2008-10-18 @ 12:07:07
Grahnskan

Tack mina underbara vänner för en trevlig kväll, ser fram imot nästa gång.



och till Manne glöm inte lägga in receptet

2008-10-19 @ 12:36:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0