VIP-medlem

I pendlarbilen hade vi en intressant diskussion om kor. (Var får vi allt ifrån...??) Det var verkligen också snillen spekulerar för ingen av oss hade en aning om hur det egentligen fungerade, det där med juver och så... Man kan ju börja fundera på om man sov sig igenom alla lektioner i skolan eller om sådant man inte tänkt på tidigare helt plötsligt blir jättespännande att lära sig på nytt. Fatta så mycket man inte har en susning om egentligen!

Nu kan jag emellertid glädja er med att det finns en frågesida på arla.se där man kan läsa sig till en massa om kor. Läs här om ni är intresserade. Jag kan säga att jag blev mycket klokare idag...



Vi hade lejt grannen till att gå ut med hunden idag eftersom ingen kunde köra hem på lunchen.
- Larma inte då, säger grannen.
- Nej, självklart inte, säger vi
Men det glömde väl vi och vilken jäkla kalabalik det blev. Tjöt ju som tusan och vaktbolaget ringde och grannen svarade och kunde inte koden... men hunden kom ut och fck kissa.
Sorry Lisbeth!!

Hade ju skolan sen direkt efter jobbet och jag är så jäkla glad att jag hamnat i det lärteamet som jag gjort. Vi delade ju in oss i fyra grupper och jag och en tjej lobbade ganska friskt för att få ihop det gäng vi ville ha. Och det fungerar så bra!! Alla gör det de ska och vi är på samma nivå så... första tentauppgiften är snart i hamn.

Jag har blivit VIP-medlem i Ingelstas VIP klubb... Say no more!! Vad gör man inte för att få köpa 5 paket kalkonfilé för 79 kronor på Matmässan. Idag fick jag ett medlemskort (!) och mina första erbjudanden. Har ingen aning om var jag kan använda detta kort eller var jag kan köpa varorna men det blir nog bra. Jag är medlem 547996...



Kanske något för jobbet att drifta... Frida, är du sugen?? //Farmskan


Kommentarer
Sassa

Då blir det kanske kyckling nästa gång vi kommer till er! Kram det är det bästa jag vet!

2008-10-01 @ 22:43:25
Frida

Jag tror att Tompa har den på prospect listan. Men jag känner att jag är rätt KAM för denna produkten.

2008-10-02 @ 08:49:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0