Adjö Poli...

Igår hade vi "tack-och-avskedspartaj" för Per-Ola (eller Poli som han kallas). Han har fått nytt jobb och skall nu pendla till Lund. Dessutom har ju Håkan också lämnat gruppen och gått över till en annan avdelning så han fick också slinka med på en hörna igår med lite partaj. Två härliga killar som vi kommer att sakna jättemycket! Suck...

Vi startade vid 4-tiden med att bada bubbel på Aktivitetshuset och sen tog vi oss som vanligt (!) hem till Poli och hans fru Linda som alltid är schysst och fixar mat och godsaker till oss (vem skall göra det nu!!!). Högt i tak redan från början och det är en sån skön samling människor i vår grupp som man bara älskar. Spydigheterna haglar, skämten är så där lagom och alla är glada!
I just love AO Partner!

För att inte tala om tävlingsinstinkten... först satte vi Poli och Håkan i "heta stolen" där man absolut inte fick ljuga. Sen fick alla ställa vilken fråga som helst:
- Vad hände egentligen med grishuvudet??
- Vad är den största tabben du gjort på jobbet??
osv... riktigt roligt. Sen skulle vi leka "hela havet stormar", ni vet 13 personer går runt i en ring med 12 stolar och så tystnar musiken... Ha ha ha.. jag har aldrig sett så mycket slagsmål. Kvinnor, gravida, gamlingar... alla flög de all världens väg när musiken tystnade.

Robert vann... och blev därmed "Tobias kompis"... Grattis, det behövde han.

Tack alla mina sötnosar för en kul kväll och hoppas ni skötte er efter att jag gått! //Chefen


Kommentarer
poli

Hej Farmskan,



Det behöver inte betyda att slut med fest och god mat på renvägen.



Det blir säkert fler gånger.



See you !



2008-09-14 @ 21:11:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0