Aldrig tillräckligt!

Helgen är över och en ny vecka har tagit sin början... även denna kommer att vara väldigt varierande mellan olika platser men sen skall det enligt kalendern lugna ner sig. Pia och Jan(a) var här och käkade middag igår kväll, riktigt trevligt med lite extra glans på söndagsmaten. Inte varje söndag man äter efterrätt och dessutom vin till maten. Tack för att ni kom och avrundade helgen med oss!

Tänkte på det här med kvinnors handväskor. De påstås ju innehålla allt man kan tänkas behöva... därför måste de vara stora som bara den. Och eftersom män inte bär handväskor (inte manligt...) så förväntas man ju dessutom bära omkring på deras prylar. Det värsta är ju att de sedan ondgör sig över "hur fjöntigt det är med handväska".

Men nu var det inte det jag skulle prata om utan det faktum att jag
1) Har en handväska
2) Den är stor och rymlig
3) Är full med nödvändiga prylar
4) Men... alltid saknar det man mest behöver just då

Tandpetare: Hur ofta behöver man inte sådana!! Eftersom mina tänder är betydligt fler än min käke klarar av så står de lite hur som helst i munnen och alltid, säger alltid, så fastnar där mat emellan. Har man någon tandpetare då? Nej.
Pincett: När man blir äldre växer hårstråna tyvärr ut på platser i ansiktet där man inte vill ha dem. Hittar man sen ett sånt hårstrå kan man ju bli tokig om man inte får väck det på en gång. Har man en pincett då? Nej.
OB: Mensen kommer ju alltid när man som minst anar eller behöver det. Oftast på tjänsteresa innan ett möte... Har man en OB då? Nej
Noteringspapper: Ibland behöver man skriva upp ett telefonnummer, en notering, adress eller vad som helst. Har man något papper i väskan? Nej, det slutar med att man noterar på baksidan av ett kvitto eller gammalt visitkort som man sen aldrig hittar igen.
Laddare till mobilen: Mitt i ett viktigt samtal, helst i bilen, så tar batteriet slut. Har man tagit laddaren med sig i väskan? Nej.

Ja ni förstår själva... en massa saker som man saknar hela tiden!

Någon som har ett bra trix? //Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0