Back in business

22 grader i luften, sol och alldeles fantastiskt ute... så go vänner: Farmskan är back in business. Dessutom tog jag lill-dottern och maken med mig på en tur till stan och lyxade till det lite. Tack för tipset Poli! Lite kläder, en ny mobil, nya glasögon... vad mer kan en tant begära?? Dessutom köpte jag kläder i andra färger än svart, grått och beige... och tyckte att det var snyggt dessutom. Det ni!



Maken passade dessutom på att köpa ett träningsställ för vinterns löparrundor. Jag stod tyst och stilla bredvid honom i affären när han pratade med expediten. Till slut vänder sig expediten till mig och säger:
"Ursäkta, ville du fråga nåt??"
"Nej, inte vad jag kan komma på faktiskt..."
Maken räddade situationen och sa... "Eh, det är min fru"

OK, då är frågan... passar vi inte ihop rent utseendemässigt? För ung, för gammal?? Det är kanske dags för mig att börja överväga om jag får låna Fru Ekdahls peelingmaskin... hon kanske kan sälja den billigt.

Fler än jag som gråter till Filmer, Postkodmiljonären och Extreme home makeover? Jag blir så otroligt rörd av alla sådana här program där folk blir glada, så tårarna flödar fullständigt ner för kinderna. Känns lite fånigt ibland men det är skönt att få glädjas åt andras lycka. Hellre det än att gråta för att man är ledsen. Och det är jag inte längre!

Nu är det kalas ikväll ute i Kiaby. Svägerskan fyller 50 år... Grattis! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0